Bestill time

TLF: 35 52 51 56

Adresse

Kverndalsgata 2A,
3717 Skien
Se kart her

2. etg - Vi har heis

Åpningstider

Man - Fre: KL. 08.15 - 15.30

Ståle takker av

Jeg har ikke blitt bedre av leddplagene den tiden jeg har vært sykemeldt, men heller verre. Jeg har derfor bestemt meg for å avslutte mitt virke og gå over i pensjonistenes rekker.

Kari og Atle Nikolaisen overtar og viderefører praksisen min. Jeg er trygg på at det er en god løsning. Jeg har lært Kari og Atle å kjenne som dyktige fagfolk som er preget av nøyaktighet og interesse for faget. De er begge i 40-årene og har dermed skaffet seg solid erfaring, samtidig som de har mange år igjen i arbeidslivet. Atle har i tillegg samme tilleggskompetanse som meg når det gjelder implantatbehandling hvor trygden yter tilskudd.

Alle som har avtale om innkalling blir innkalt etter mitt recall-oppsett. Også de som pleier å ringe selv er hjertelig velkomne til å ta kontakt på Tlf. 35525156 for time hos Kari eller Atle.

Selv om sykdommen har gjort det vanskelig for meg å drive med finmotorisk presisjonsarbeid langt bak i munnen på folk, er det fortsatt mulig for meg å drive med mange andre ting. Har man hus og heim er der alltids noe som krever vedlikehold. Jeg pleier å spøke med at jeg har begynt med hjemmekontor! Det er jo så populært i våre dager. I veksthuset er det for tiden stor aktivitet. Og innimellom kaffekoppene er det flere kryssord og sudoku-oppgaver som skal løses! I tillegg har jeg håp  om å kunne bruke mer tid på småbruket som jeg har overtatt fra morfar. Det ligger ytterst i havgapet i Vesterålen og inneholder bl.a. et nesten 100 år gammelt hus som også krever sitt av vedlikehold i et værhardt klima. Jeg ser også fram til å kunne være mer ombord i fiskebåten min!

Når jeg nå gir meg som tannlege etter bortimot 42 års virke, vil jeg avslutte med å takke alle dere som har fulgt meg opp gjennom disse årene. Jeg føler nå som jeg har vært borte noen måneder at jeg savner både dere og jobben! Først og fremst det sosiale har vært viktig for meg. Det har blitt mer stille i tilværelsen! Men det er vel slik det er for alle når man pensjonerer seg ? Alt har sin tid i livet!

TUSEN TAKK FOR SAMARBEIDET !

Beste hilsen Ståle

No items found.

Vi vil gjerne takke Ståle for utmerket samarbeide og ønsker han lykke til som pensjonist!

Vi overtar og viderefører praksisen hans og vil gjøre vårt beste for at dere skal beholde en god tannhelse.

Dere vil bli innkalt som vanlig etter Ståles recalloppsett. Forøvrig er vi tilgjengelig på kontorets tlf.nr.35525156. Vi kan også kontaktes via kontaktskjema på hjemmesiden vår.

Velkommen!

Med vennlig hilsen Kari og Atle Nikolaisen

Ta kontakt
med oss

35 52 51 56
post@tannlegene-nikolaisen.no
Kverndalsgata 2A, 3717 Skien
Vi er medlem av:
Tusen takk !
Din beskjed er sendt og vi kontakter deg så snart vi kan.
Ha en fortsatt fin dag :)
Oops! Noe gikk galt. Din beskjed er ikke sendt.
Forsøk igjen, eller kontakt oss på telefon eller e-post istedet.

Du finner oss her