Bestill time

TLF: 35 52 51 56
eller

Adresse

Kverndalsgata 2A,
3717 Skien
Se kart her

2. etg - Vi har heis

Åpningstider

Man - Fre: KL. 08.15 - 15.15
No items found.

Implantat

Fiksturer/titanskruer settes inn i kjevebenet og gror fast der som erstatning for egne tannrøtter. Det er viktig med en grundig forundersøkelse før implantatbehandling settes i gang.  Dette for å avgjøre hva som blir best mulig behandling for nettopp deg. Prognosene for implantatbehandling er generelt veldig gode, men det er mange faktorer som påvirker hvor bra resultatet blir.  

En vurdering av kjevebenet for mest mulig optimal plassering av titanskurene (fiksturer) er viktig. Dette skjer i samarbeid med kirurgen som setter inn titanskruene. Tannlegen henviser deg for å få utført denne delen av behandlingen først. Fiksturene må deretter gro fast, og dette kan ta mellom 2-6 mnd. I mellomtiden får man en midlertidig tannerstatning om det er ønskelig. Når tilhelingen er ferdig kan tannlegen lage tannerstatningen (bro, krone, protese mm) som skrus fast på fiksturene.

Implantatbehandling kan erstatte alt fra enkelttenner til helt tannløse kjever.

Man kan også få inn implantater i form av «knappefester» for å få en helprotese i underkjeven til å sitte bedre, en behandling som ofte utløser HELFO refusjon og gir en veldig liten egenandel.

Noen diagnoser og tilstander vil utløse helforefusjon ved implantatbehandling.  Tannlege Atle Nikolaisen og Tannlege Ståle Bentsen har spesialkompetanse i implantatprotetikk og er derfor godkjent av HELFO for å utføre implantatbehandling som utløser refusjon.

Ta kontakt
med oss

35 52 51 56
post@tannlegene-nikolaisen.no
Kverndalsgata 2A, 3717 Skien
Vi er medlem av:
Tusen takk !
Din beskjed er sendt og vi kontakter deg så snart vi kan.
Ha en fortsatt fin dag :)
Oops! Noe gikk galt. Din beskjed er ikke sendt.
Forsøk igjen, eller kontakt oss på telefon eller e-post istedet.

Du finner oss her

Copyright 2020 - Tannlegene Nikolaisen
Utviklet av Annec Design