Bestill time

TLF: 35 52 51 56
eller

Adresse

Kverndalsgata 2A,
3717 Skien
Se kart her

2. etg - Vi har heis

Åpningstider

Man - Fre: KL. 08.15 - 15.15
No items found.

Kroner og broer

Krone:

Om en tann er så skadet at den ikke kan repareres med en vanlig fylling, kan en krone være et godt alternativ. En krone lages av en tanntekniker på et laboratorium, og man kan velge mellom flere ulike materialer.

Bro:

Om tenner mangler kan disse ofte erstattes med en bro. Broen er laget i et sterkt materiale og utformes slik at det ser ut som egne tenner. Broen limes permanent fast på tennene på hver side av tannluken, og har et eller flere mellomledd som erstatter den/de tennene som mangler. Nabotennene må først slipes til av tannlegen, slik at de skaper et godt feste for broen.

Behandlingsgang krone og bro:

Tannlegen sliper til tannen som skal ha krone, og om det er en bro slipes nabotennene til. Deretter tar tannlegen et avtrykk eller en skanning som sendes til tanntekniker.  Tanntekniker bruker så mellom 1 til 2 uker på å fremstille kronen/broen, i mellomtiden får man en midlertidig tannerstatning. Ved neste besøk sjekker tannlegen at kronen/broen passer som den skal og at farge og form er korrekt, og deretter sementeres den på plass.  

Prognosen for krone og bro-behandling er god, men det er fortsatt veldig viktig med nøye renhold rundt kantene.

Skanning:

Ny teknologi har gjort det mulig for oss å skanne tennene med et lite kamera istedenfor å ta et avtrykk. Bildene blir satt sammen til  en nøyaktig 3D modell.  Behandlingen blir derfor mye enklere, raskere og mer behagelig for pasienten enn mer tradisjonell avtrykksbehandling.  

Ta kontakt
med oss

35 52 51 56
post@tannlegene-nikolaisen.no
Kverndalsgata 2A, 3717 Skien
Vi er medlem av:
Tusen takk !
Din beskjed er sendt og vi kontakter deg så snart vi kan.
Ha en fortsatt fin dag :)
Oops! Noe gikk galt. Din beskjed er ikke sendt.
Forsøk igjen, eller kontakt oss på telefon eller e-post istedet.

Du finner oss her

Copyright 2020 - Tannlegene Nikolaisen
Utviklet av Annec Design